Den famøse kartoffelpizza

Få styr på din aftensmad

 photo DSC00627kopi_zpsec641456.jpg

Her på matriklen er vi (jeg) store fans af ugentlige madplaner. Det er mest mig, der står for planlægningen af ugens aftenmåltider, men det gør mig ikke noget. Det er nærmest afslappende at bruge noget af søndagen på at kigge i kogebøger og tilbudsaviser og finde inspiration til spændende måltider. Vinkongen er dog mest til god gammeldags mad, så der sniger sig altid et-to “traditionelle” måltider ind i løbet af en uge.

Udover at madplaner giver mulighed for at prøve nye og spændende opskrifter af, er det også en god mulighed for at få struktureret sine indkøb og måske spare lidt penge i sidste ende. Når jeg planlægger ugens måltider, tager jeg ofte udgangspunkt i, hvad vi har i skabe/køleskab/fryser, så jeg undgår madspild. Og så forsøger jeg at handle stort ind én gang om ugen, da det både er tidsbesparende og billigere (færre impulskøb).

 photo DSC00622kopi_zpsd023c299.jpg

Jeg planlægger normalt kun maden for mandag-torsdag, da vi ofte spiser andre steder om fredagen og i weekenden. Derudover giver det en frihed, hvis der dukker et godt tilbud op i supermarkedet, for så er der mulighed for at rykke et af de planlagte måltider til en anden dag.

Eftersom vores madplaner hænger på køleskabet, er det lidt for kedeligt, hvis det bare er et hvidt A4-ark. Derfor laver jeg mine i InDesign – det bliver bare lidt finere. Jeg har også to skabeloner liggende i pastelfarver, som jeg glæder mig til at tage i brug!

4

  • Sikke en fin skabelon! Vi er også stor fan af madplaner her hos mig. Vi plejer nemlig også at handle stort ind én gang i ugen, hvor vi planlægger, hvad vi skal spise den næste uge frem. Vi sparer ret mange penge ved det og samtidig også en masse tid 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • NatashaHyge

      Mange tak 🙂

      Ja, det er nemlig smart. Især det at man kan planlægge og handle ind til nemme måltider på de travle dage 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pin my tail and call me a doykne, that really helped.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Warm Greetings!Today, I visit your website and after reading your blog i realize that it is very informative. I'm highly impressed to see the comprehensive resources being offered by your site.Thanks and Regards

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den famøse kartoffelpizza