Aarhus-tip #1: Drinks på Lava

Lækkert læsestof #1

 photo DSC00569_zps2e51c39f.jpg

Indrømmet. Jeg er en læsehest. Jeg sluger nemt et par bøger på en uge, når jeg har ferie, og min store drøm er da også at skrive en bog på et tidspunkt. Min plan med disse indlæg er at dele de bøger med jer, som jeg mener er værd at læse. Lige nu er jeg bidt af en gal krimi, men jeg har planer om at udvide min horisont en smule inden længe.

Den sidste side jeg læste var i bogen Dødens Kemi af Simon Beckett. Bogen handler om Dr. David Hunter, der har boet i en lille engelsk landsby i tre år. Her arbejder han som landsbylæge, men han har bogstavligt talt lig i lasten, da han tidligere har arbejdet som retsantropolog i London. Han flyttede fra byen efter hans kone og datter døde i en bilulykke. Hans plan var egentlige at holde sin fortid skjult for det lille landsbysamfund, men da et kvindelig bliver fundet i byen, bliver han modvilligt inddraget i efterforskningen, og hans hemmelighed afsløres. Det viser sig dog at være godt for alle parter, at han bliver involveret i efterforskningen.

Simon Beckett er en fænomenal forfatter! Dødens Kemi er indtil videre den eneste bog, jeg har læst af ham, men der findes flere bøger i serien om David Hunter. Skrivestilen er klar: Bogen er skrevet ud fra David Hunters perspektiv fra et tidspunkt i fremtiden efter sagen er løst. I løbet af bogen kommer han med små hints til ting, han skulle have været opmærksom på i selve situationen, ting der kunne have bidraget til efterforskningen. De små hints fungerer som en krog for læseren, for man kan ikke lade være med at undre sig og dermed læse videre. Derudover kommer der mange twists, så man som læser hele tiden bliver i tvivl om, hvem morderen er.

Dødens Kemi er noget af en pageturner, når man har læst de første 100 sider, der ofte kan være lidt træge at komme i gennem. Den er skræmmende, spændende og uhyggelig realistisk. Jeg er netop gået i gang med anden bog i serien, Skrevet i ild. Og den er, om muligt, endnu mere spændende!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus-tip #1: Drinks på Lava