Nem hokkaidosuppe med chili

Lidt om ritualer

 photo DSC00764kopi_zpsb4e5ca66.jpg

Jeg har mange ritualer. Morgenritualer, arbejdsritualer og weekendritualer.

Min morgen starter på badeværelset, hvor jeg får styr på hår, make-up og parfume. Så er det ud i køkkenet: Kaffe, saftevand, morgenmad og madpakke. Spise morgenmad, tage tøj på og tjekke Instagram på samme tid, børste tænder, ud af døren. Sådan foregår det hver morgen, og hvis noget ikke er, som det plejer, er konsekvenserne til den dårlige side!

Arbejde. Tænde den ene computer, så den anden, kaffe. Mobil til opladning og morgenmøde. Og så er jeg godt i gang. Jeg holder af mine ritualer – det er dem, der giver mig overskud til alle de uforudsete ting.

Mit yndlingsritual er lidt anderledes end ovenstående. Gerne hver fredag/lørdag, eller andre aftener hvor jeg har fri dagen efter, skal jeg have mig en Gin & Tonic. Vinkongen sværger til rødvin, I’m a Gin & Tonic-woman!

Det er muligvis lidt skørt, men jeg forbinder drinken med “frihed”, fordi jeg SKAL have fri dagen efter (eller også skal jeg have haft en virkelig hård dag!). Den optimal G&T skal have en lille citronskive i, men sådan en fin fætter har vores køleskab ikke besøg af lige for tiden. Nu er jeg desværre løbet tør for gin (gisp!), så det varer vist ikke længe, før vi skal ned til grænsen!

Har I nogle skøre ritualer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem hokkaidosuppe med chili