Brød på Meyer'sk

Weekendens loppefund

Min søndag i sidste weekend stod i loppemarkedernes tegn – hele tre styks nåede vi. Et på Ingerslev og to i Risskov. Jeg er let at friste, når der er fint porcelæn og bøger at finde, så jeg havde selvfølgelig en god høst med hjem. Men let’s face it – det er jo ok, når det er genbrug! Det er billigt og godt for miljøet (fortæller jeg mig selv).

 photo DSC00704kopi_zpsae72fade.jpg

Jeg jublede nærmest af glæde, da jeg så den store citatbog, og mine hænder søgte hurtigt mod den! Jeg elsker citater, og jeg kan slet ikke vente med at fordybe mig i den. Derudover røg der fire kogebøger med hjem – nummer tre fra bunden er en kogebog fra IKEA, der indeholder sunde og nemme retter. Super lækkert! Jeg tænker, at ‘Ti tanker om tid’ er en bog, der giver plads til lidt højere, filosofiske tanker, så det bliver vist en weekend-/feriebog, hvor der er god tid og ingen stress.

 photo DSC00712kopi_zpsd9225f34.jpg

Et af mine drømmefade fra Bing & Grøndahls Mågestel dukkede også op. Thank you Karma! Jeg var ikke sen til at afgive et lidt flabet bud og få det til en god pris. Jeg var, og er stadig, i en materiel lykkerus. Jeg tror også, de andre i familien er glade for at få selskab. Næste drømmekøb er et lagkagefad – selvfølgelig også med guldkant.

 photo DSC00718kopi_zps2b055ca5.jpg

Jeg har en regel om, jeg kun køber tøj på loppemarkeder, hvis der virkelig er penge at spare, eller det er unikt. Jeg faldt straks over denne specielle bluse fra Weekdays samarbejde med Matthieu Thouvenot, der efterhånden er et par år gammelt. Den er både fed og alt for meget. Billedet her er bare et lille preview, for den kommer meget mere til sin ret, når den er på. Tidligere har jeg fundet lækre sager fra Day Birger et Mikkelsen, Margit Brandt og Acne til fede priser, så det kan godt betale sig at gå på jagt!

Generelt elsker jeg at gå på loppemarkeder. Jeg falder ofte over sjove og fine ting til gode priser, og så er jeg stor tilhænger af, vi skal genbruge noget mere. Derudover kan man ofte finde næsten nye bøger til en brøkdel af originalprisen – en “dyr” bog på et loppemarked plejer at koste 40-50 kroner (men husk at spritte dem af, når du kommer hjem. Der har været mange hænder på de bøger!).

Udover bøger og tøj er jeg altid på udkig efter Bing & Grøndahl og andet fint porcelæn. Igen, jeg gider ikke smide penge efter skrammel. Det skal være god kvalitet, og jeg vil ikke betale en pris, der ligger for tæt op ad originalprisen. Måske det er et jyde-gen?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brød på Meyer'sk