Nem bulgursalat med et sprødt twist

Aarhus-tip #4: Le Basilique

restaurant-basilic-aarhus-latinerkvarteret-9_0-kopi
Jeg fik desværre ikke taget nogle billeder, så billedet er lånt af Early Bird.

Så er det tid til endnu et Aarhus-tip (det er godt nok længe siden sidst!). Vinkongens forældre havde sølvbryllup i tirsdags (det er virkelig sjældent, folk har sølvbryllup nu til dags. Er det ikke?!), og det skulle selvfølgelig fejres. Derfor havde de inviteret på Le Basilique i Mejlgade, hvor de havde forudbestilt en surprise-menu til hele bordet.

Surprise-menuen består af seks små retter – tre forretter og tre desserter. Hovedretten skulle vi selv vælge fra menukortet, hvor retterne er sæsonbestemte og super lækre! Hvis man selv vil sammensætte sin menu, er der fire forretter, hovedretter og desserter at vælge i mellem, så der er noget for enhver smag. Jeg hoppede på en kulmule, og Vinkongen gaflede en kalvefilet. Begge dele smagte fantastisk!

Det var første gang, jeg var der, og jeg var meget positivt overrasket! Servicen og maden er i top, og et ekstra plus er, at man må medbringe sin egen vin. Så bliver et restaurantbesøg pludselig mere SU-venligt! Derudover er maden til en MEGET fornuftig pris. Fredag og lørdag får du tre retter for 279 kroner (hvilket i sig selv er en god pris), men mandag-torsdag koster det 209 kroner og for studerende kun 190 kroner!

Jeg forstår ikke, hvordan det kan hænge sammen økonomisk, for alt derinde er i toppen af kvalitetsbjælken. Helt klart et besøg værd.

2

  • Ej, hvor lyder det lækkert! Jeg har hørt om stedet flere gange pga. det med vinen, men at maden også er så billig og lækker er jo helt fantastisk! Det bliver jeg altså nødt til at prøve på et eller andet tidspunkt…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • NatashaHyge

      Det kan klart anbefales! Til 190,- kan man jo ikke være bekendt at lade være 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem bulgursalat med et sprødt twist