Fødselsdag på italiensk

Knaldgode kager og pyntesyge piger

 photo DSC00772_zps9ed6f9a3.jpg

Arh, en dejlig fødselsdags-weekend er veloverstået. I dag var hele familien inviteret på boller og kage, og det er altid en god anledning til at få testet nye opskrifter. I de seneste år har jeg taget lidt afstand fra lagkage. Bevares, det smager da godt, men det kan også blive alt for sødt. Derfor valgte jeg i år, at der skulle “friske” kager på bordet. Jeg var hurtig til at beslutte mig for birkesprikkede citronmuffins. Jeg elsker kombinationen af det sure og søde, og de blev helt perfekte! Glasuren lavede jeg af citronsaft og flormelis for at give citronsmagen et ekstra spark.

 photo DSC00776kopi1_zps3309625a.jpg

Én kage er aldrig nok, så jeg bagte også en guddommelig gulerodskage med creamcheese frosting. Frostingen giver en frisk smag til den søde og krydrede gulerodskage – og så ser det bare lækkert ud!

I dagens anledning blev kagerne pyntet. Min søster og jeg er en smule pyntesyge, så vi gik i gang med at klippe og klistre dagen før. Man kan komme langt med farvet papir, træpinde og tape. Jeg kan godt lide det hjemmelavede og lidt barnlige udtryk, og jeg synes, det er et fint alternativ til de traditionelle flag og lys. Det er helt sikkert noget, jeg vil gøre igen.

Hvis I vil have opskrifter på kagerne, må I endelig sige til.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag på italiensk