Hurtig flødepasta med kylling og crispy bacon

Etsy favoritter #3 – Christmas edition

 photo PicMonkeyCollageetsyjul_zpsd5362077.jpg1/2/3/4/5/6

Ja, det er nok lidt tidligt med juleting, men hvis man bestiller fra Etsy, tager det jo tid, før det når frem! Og det er grund nok til at kigge (købe) allerede nu. Desuden har de fleste stormagasiner jo pyntet op! Ergo kan dette indlæg sagtens forsvares.

Jeg kan mærke, mit overskud er større i år, for jeg går meget op i, hvordan årets julegaver bliver pakket ind, og jeg pakker selv alle ind. Tapen på billede 1 er så sødt og vil se rigtig fint ud til naturfarvet gavepapir!

Og ja, det er vist ikke gået nogens næse forbi, at jeg er blevet vild med hækling og strik. Se lige rensdyret på billede 2! Det er noget af det fineste julepynt, jeg har set længe. Hvis jeg var mester-hækler, ville jeg kaste mig ud i at lave min egen. Nogen der har en opskrift?

Apropos fint julepynt kan jeg heller ikke stå for de lækre agern på billede 5. Jeg er ikke så meget til det klassiske julepynt med nisser, så disse falder lige i min smag. Jeg tænker, de kan hænge ned fra hylder eller i vinduet.

Søde sager og jul passer lige så godt sammen som brownie og vanilieis! Men jeg er ikke så vild med brunkager og konfekt, så måske jeg skal kaste mig ud i lækre muffins dekoreret med de søde figurer fra billede 6? Moderne jul for the win. Apropos jul og konfekt har jeg en opskrift på sukkerfri marcipan, jeg skal huske at dele. Glæd jer!

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig flødepasta med kylling og crispy bacon