Lækkert læsestof #3

Årets første loppefund

 photo DSC00854kopi_zps84f01e39.jpg

Jeg elsker mit nytårsforsæt! Der er ingen stress over alt det udsalg, jeg normalt skal nå, og i stedet kan jeg købe lækre sager til gode priser på loppemarked.

Jeg kunne mærke, jeg begyndte at få shoppe-abstinenser, så jeg hoppede af glæde (altså næsten), da jeg opdagede, årets første Flagstang-loppemarked blev afholdt i Musikhuset i Aarhus i dag. Det er nemlig mit yndlings-loppemarked, for der er næsten gevinst hver gang!

I dag var ingen undtagelse, og jeg slæbte en hel bærepose med nye sager hjem. Iblandt var de to ting på billedet: En lækker strik med uld fra Baum und Pferdgarten og den fineste bouclé jakke/blazer fra Wackerhaus. Begge ting til spotpris og i fantastisk stand. Måske jeg skal vise det på en dag?

Derudover røg der en kjole, en blazer (til fem kroner!) og et par trøjer med hjem, der vil være perfekte til yoga!

Det bedste er, at jeg har fået alle tingene for, hvad jeg kunne få to kvalitetsbluser for på udsalg. Det er det rene win-win. Høj på loppemarkeds-shopping kan resten af søndagen kun blive god. Min aften skal bruges i Åbyhøj hos mine forældre, der netop er kommet hjem fra ferie. God aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert læsestof #3