Glutenfrit knækbrød med mandelmel

Etsy favoritter #4

 photo Etsyfinds_zps2e61803d.jpg

1/2/3/4/5/6/7/8/9

Arh, søndag og gråt vejr kalder på en kande te og lidt lækker research online. Og I skal da ikke snydes for det guld, jeg har fundet på Etsy.

Jeg er fan af køkkengadgets – store som små. Derfor hoppede jeg næsten af glæde, da jeg så 1 og 5. Jeg er vel ikke den eneste, der altid skærer “fnat”-pletten fra tomaterne? Denne gadget vil i hvert fald lette mit arbejde betydeligt.

Nu hvor jeg har shoppe-stop, overvejer jeg at kaste mig ud i nogle DIY-projekter. 6 er måske et meget godt projekt at starte ud med. Jeg er træt af at købe billige tasker i dårlig kvalitet, så hellere sy dem selv eller spare op til at købe en ordentlig.

Jeg er jo en nyudklækket yoga-fan, og derfor har jeg selvfølgelig også min egen yogamåtte. Jeg mangler stadig en “slynge”, så jeg overskudsagtigt kan have den over skulderen, og der er 7 et godt bud.

Hvad jeg også er fan af, er notesbøger. Jeg er muligvis lidt miljøskadet på det punkt, men man kan aldrig få for mange! Jeg er vild med 8, der alle har et forskelligt statement på forsiden. Der er jo ikke noget i vejen med at være en farverig journalist.

Ha’ en dejlig søndag, og lad os håbe, vi får lov til at se solens stråler – bare en smule!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfrit knækbrød med mandelmel