Om at have en gammel dame indeni

Aarhus-tip #2: Den bedste isenkræmmer

 photo DSC00578_zpsfaa91bb0.jpg

Så er jeg klar med endnu et Aarhus-tip. Et lidt specielt et af slagsen. Jeg elsker at shoppe service, pyntegenstande og ja, generelt alt til boligen. Derfor har jeg været i gennem de fleste interiørforretninger og isenkræmmere i Aarhus. Der er dog én, jeg har set mig særligt lun på: Trøjborg Isenkram. Forretningen ligger på Tordenskjoldsgade 57 i Aarhus N og har alt. Seriøst. ALT.

 photo DSC00581_zps8ed1deee.jpg

I forretningen er der varer fra andre lande, varer der for længst er udgået fra andre isenkræmmer-butikker og helt nye og “moderne” varer. De har en del Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl, og det er især her, jeg klapper i mine små hænder. Fra de førnævnte brands har de nemlig både 1. sortering og 2. sortering, hvor de sælger det sidste til spotpris! Derudover har de også gode priser på 1. sortering. Af andre fede brands har de også en del Kähler.

Butikken bærer præg af, de har mange varer, for de er stablet op på reoler, der danner små gange inde i butikken. Netop derfor er det en fantastisk butik at gå på opdagelse i. Man ved aldrig, hvad man finder i skattekammeret på Trøjborg!

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at have en gammel dame indeni