Smykkeverdenens kamæleon

Aarhus-tip #1: Drinks på Lava

 photo DSC00565_zps48f6688c.jpg

Der er ikke noget bedre end at nyde et par drinks en lun sommeraften! Aarhus bugner med caféer og barer, der tilbyder et væld af drinks i forskellige prislejer. Jeg har dog fundet et nyt favoritsted: Lava, der næsten lige er åbnet ved Åen.

Lava er både restaurant, café og bar, men jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at spise der. Til gengæld kan jeg varmt anbefale deres farverige og lækre cocktails, der koster fra 65-130 kroner. Menukortet byder på klassikere som Mojito og Strawberry Daiquiri, men også på mere (for mig) ukendte cocktails som Marquee og Bramble. Som et ekstra plus har Lava hver torsdag-fredag fra 22-24 et dobbelt op-tilbud, hvor du får to ens cocktails for én pris. Det er værd at benytte sig af! Ved mit seneste besøg konsumerede jeg to styks Hindbærmojito, så de kan varmt anbefales!

Sidst, men ikke mindst, er betjeningen god og høflig, og der er mulighed for at nyde de købte cocktails udenfor under varmelamper og i godt selskab.

 photo DSC00557_zpsac2499af.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smykkeverdenens kamæleon